Kristillinen kauppa

Kristillinen Kauppa, Hallituskatu 4, Hämeenlinna. Tervetuloa!

Kaupan kuulumisia!

Kaupan osoite on Hallituskatu 4. Lähellä on mm. Askartelukauppa. Olemme vähän ylempänä ja toisella puolella katua. Kauppa on auki kolmena päivänä viikossa: Ti-To 10-17.

Aukioloaikojen ulkopuolella voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puh. 0400-790269. Tilaamme haluamasi tuotteen, jonka voit hakea liikkeestä tai toimitamme sen suoraan kotiisi!

Liikkeen yhteydessä on Kristar.fi-verkkokaupan varasto ja myymälä sekä toimistomme.

Palvelemme sinua myös kopiointi- ja tulostustarpeissasi aina yhdestä kopiosta alkaen sähköiseen lehtikopiointiin saakka. Kysy tarjousta suuremmista eristä!

Tiloissamme toimii myös yritys, joka  tarjoaa pitkällä kokemuksella tietokoneiden IT-tukipalveluita niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Jos sinulla on koneessasi jotakin mekaanista vikaa, niiden korjauksetkin onnistuvat tässä paikassa. Lisäksi täältä voit ostaa uusia ja myös käytettyjä takuutestattuja tietokoneita.

Kaiken kukkuraksi uudessa tilassa toimii myös KrisTer-terapiahuone, jota sielunhoitoterapiakoulutuksen saaneet terapeutit käyttävät.

Olet tervetullut!

Lisätietoa

  • Osoite: Hallituskatu 4, 13100 Hämeenlinna
  • Aukioloaika: TI-TO 10-17
  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin: 045 170 4910