Etusivu - Tietoa Kristillisistä!

Tietoa Kristillisistä!

Kristilliset kirjakaupat, KRISTILLISET, ovat oman alansa erikoisliikkeitä, jotka haluavat palvella kaikkia kristillisen alan tuotteista kiinnostuneita asiakkaita omalla erikoisosaamisellaan. 

KRISTILLISET-ketjuun kuuluu jäseninä 18 kristillistä kirja- ja musiikkikauppaa ympäri Suomea Rovaniemeltä Helsinkiin. Yhteistoiminta näkyy asiakkaille yhteismarkkinoinnissa sekä näkyvyydessä sekä yhteisostoissa tulevina etuina.     

Tuotevalikoima 

Tuotevalikoimasta löytyy siis kaikkea kristillisen alan tuotevalikoimaan sopivaa; eri kristillisten kirkkokuntien ja herätysliikkeiden kustannusyhtiöiden sekä muiden alalla toimivien tuottajien ja maahantuojien tuotteita. 

Asiantuntemus 

Alan tuotteiden erikoistuntemus ja yksilöllinen palvelu auttavat löytämään juuri sen oikeanlaisen tuotteen, jota asiakas on tullut etsimään. Tuotetuntemus varmistaa myös palvelun tilanteessa, jossa tuotetta ei ole hyllyssä; tuote tilataan asiakkaalle. 

Palvelu 

Meillä saa kysyä neuvoa; pohditaan yhdessä minkälainen tuote olisi tilanteeseen sopiva. Lisäksi paketoimme lahjaksi menevän tuotteen kauniiseen, yksilölliseen lahjapakettiin. Kaikki tämä veloituksetta kaupanpäällisiksi! 

Haluamme palvella yksityisten asiakkaiden ohella myös seurakuntia, kirjastoja, kouluja ja muita yhteisöjä. 

Liikkeiden tuotevalikoima on laaja: 

Kirjat; lastenkirjat, elämäkerrat, romaanit, Raamatun opetus- ja kommentaarikirjat, Raamatut, virsikirjat sekä muut laulu- ja nuottijulkaisut. Joillakin kaupoilla on lisäksi antikvariahyllyt. 

Musiikki; lastenmusiikista nuorisomusiikkiin, virsistä hengellisiin lauluihin. Koti- ja ulkomaista, yksin, kaksin ja kuorossa. Alan musiikkia löytyy tänä päivänä joka tyylilajia ja jokaiseen musiikkimakuun! 

Videot, dvd-levyt, pc-pelit, cd-rom-ohjelmat ym. 

Lahjatavarat; alan koriste-esineitä, teksti- ja suojelusenkelitauluja, ristejä, enkeleitä, kipsi- ja keramiikkatuotteita. Lahjatuotteita moneen juhlaan nuorelle ja vanhemmalle. 

Kortit; Kristillisissä kirjakaupoissa on laaja valikoima kortteja uskonnollisin tekstein. Myös muita ajatus- ja runokortteja löytyy valikoimista. Kauniit, yksilölliset onnitelukortit löytyvät niin rippi-, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlan kuin syntymä- ja äitienpäivän viettäjällekin. 

Adressit; surunvalitteluadresseja kauniin kuvin ja perinteisin hengellisin tekstein. 

Pientavarat; tarrat, kuvat, pinssit, kirjanmerkit, kangasmerkit, magneetit ja paljon muuta pientä mukavaa ja sopivaa vaikka kerho- ja pyhäkoulutyöhön. 

Toivotamme Teidät tervetulleeksi asiantuntijaliikkeeseen! 

Seurakunnat ja muut yhteisöt; pyytäkää tarjous haluamistanne tuotteista lähimmästä kristillisestä kirjakaupasta. Yhteistyö tukee paikallista kristillistä työtä.

Haluamme palvella!